Hirdetés

A Celeste fejlesztői egy ingyen platformerrel ünneplik az indie kedvenc szülinapját

|

A Celeste 64 egy 3D-s csoda, amit mindenki letölthet és szabadon végigjátszhat.

Hirdetés

A Celeste 2018-ban futott be, és mind a kritikusok, mind a játékosok imádták. Az apró kis platformer lenyűgöző művészeti stílusa, zenei körítése és tűpontos irányítási megoldása mellett iszonyat nehéz is volt helyeken, így az internet egy hosszan tartó szerelmévé vált. A játék nagyot ment, így nem is csoda, hogy fejlesztői egy nagyon cuki ajándékkal ünneplik annak 6. évfordulóját. Tőlük érkezett ugyanis a Celeste 64, a platformer 3D-s újragondolása.

Egy relatíve rövid kalandról van szó, amit mindenki ingyen letölthet és Linuxos vagy PC-s rendszereken is lepörgethet. Ha szeretnél nosztalgiázni kicsit a Celeste kapcsán, vagy csak keresel egy gyorsan végigjátszható platformert (ami mesteri tálalást kapott), akkor semmiképp se hagyd ki a Celeste 64 letöltésének lehetőségét.

Hirdetés

Mindezt így kommentálták:

"Most újraélheted a Celeste Mountain varázsát Madeline oldalán ebben az apró, szívvel készült 3D-s platformerben. A Celeste fejlesztőcsapata nagyjából egy hét alatt rakta ezt össze az eredeti játék hatodik születésnapjára."

Akinek még nem volt szerencséje az alapműhöz, annak melegen ajánljuk annak beszerzését. A Celeste elérhető Linuxos és Windowsos rendszerekre, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)