Hirdetés

A Diablo IV ingyenesen játszható Xboxon a hétvégén, és le is van árazva

|

Ezen a héten az Xbox Free Play Days egy különleges ajánlatot is hozott.

Hirdetés

Ahogy az minden hétvégén lenni szokott, az Xbox Free Play Days ezúttal is eljött. A Game Pass Core és Ultimate előfizetők ingyenesen próbálhatnak ki egy maréknyi játékot korlátok és extra költség nélkül.

A mostani hétvégén a Hokko Life, a Lawn Mowing Simulator és az NBA 2K24 kerültek a kosárba, de most kivételesen egy negyedik játék is csatlakozik a felhozatalhoz.

A Diablo IV-et is ingyen pörgethetik most az Xbox tulajok, sőt, ehhez még Game Pass előfizetésre sem lesz szüksége senkinek.

Hirdetés

Az apró szépséghibája a hétvégi ingyen játékdömpingnek, hogy a Diablo IV-et csak 10 órán keresztül élvezhetjük, de az elég lesz arra, hogy kipróbálhassuk az új szezon mechanikáit, és megnézzük, hogy kell-e nekünk a teljes verzió.

Ahogy az lenni szokott a Free Play Days játékok ezúttal is akciósak:

A Free Play Days alkalom ajánlatai hétfő reggelig élnek majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)