Hirdetés

A Fallout 2-t és egy művészi platformert is ingyen markolhatunk fel a Prime Gamingen

|

A héten két játékot is hozzácsapott ingyenes kínálatához a Prime Gaming, és mindkettőt érdemes lesz hozzáadni a gyűjteményünkhöz.

Hirdetés

A Prime Gaming az egyik legjobb ár-érték arányú szolgáltatás, amire benevezhetünk. Alig 900 forintért hozzáférést kapunk a Prime Video streamingplatformhoz, kapunk egy ingyen Twitch Prime-előfizetést, és rengeteg, különböző kozmetikai apróságot is megszerezhetünk kedvenc játékainkhoz.

Mindezt a Prime Gaming még rendszeresen meg is fejeli ingyenes címekkel, melyek listája hétről-hétre bővül. Ezúttal két remek móka került az ajándék kosárba.

Hirdetés

A Fallout sorozat premierjére készülve az Amazon ingyen adja a klasszikus RPG epizódokat. A sort a Fallout 2-vel folytatja, amelyet egy GOG kulcs formájában válhat gyűjteményünk részévé. A második ingyenes játék a Scarf, egy varázslatos 3D platformer, melyet egyenesen a Prime platformján keresztül élvezhetünk.

A következő hetekben a Prime Gaming ajándéklistája az alábbi játékokkal bővül majd:

  • Mystery Case Files: Moths to a Flame (Amazon Games App) - március 14
  • Invincible Presents: Atom Eve (Epic Games Store) - március 14
  • Pearls of Atlantis: The Cove (Legacy Games kód) - március 21
  • Bus Simulator 21: Next Stop (Amazon Games App) - március 28
  • Through the Darkest of Times (Amazon Games App) - március 28
  • Bridge to Another World: Secrets of the Nutcracker (Amazon Games App) - március 28

Ezekre és minden más Prime lootra itt csaphattok le, amennyiben befizettétek a tagsági díjat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)