Hirdetés

A Final Fantasy XIV ingyenes része hatalmas bővítést kap

|

Azok, akik eddig nem költöttek egy fityinget sem a díjnyertes MMORPG-re, már kezdhetik is dörzsölni a tenyerüket.

Hirdetés

A Final Fantasy XIV egy csodálatos MMORPG, ami ingyen is rengeteg tartalmat kínál. Ha most valaki felcsattog a játék weboldalára, az már le is tölthető a kipróbálható verziót, és kisebb megkötésekkel ugyan, de végigjátszhatja annak sztorirészét és részt vehet annak minden endgame tartalmában, időhatár nélkül.

Az ingyenes változat jelenleg az első kiegészítő végéig, a Heavenswardig tart, ami önmagában is többszáz órányi játékidőt kínál, de ez a szám hamarosan még nagyobbat ugrik majd.

Hirdetés

A játék 6.5-ös frissítésével a második kiegészítő egésze, a Stormblood is csatlakozik az ingyenes verzióhoz, ami azt jelenti, hogy legalább 80 órányi sztoritartalom, és rengeteg endgame válik elérhetővé a trial játékosoknak. A Stormblood tartalmazza már a játék első Ultimate raid kihívását is, ami az FFXIV legnehezebb tartalomtípusa.

Emellett a kiegészítő hozott új zónákat, új kasztokat, és egy teljesen új játékrendszert is Eureka új szigetkalandjával együtt.

A 6.5 még nem kapott megjelenési dátumot, de ha eddig nem fejeztétek be a Heavensward tartalmait, akkor most érdemes lesz nekiugrani. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)