Hirdetés

A kommunista Lengyelországba repít ez az ingyenes kalandjáték

|

A Martial Law kimondott célja, hogy a rendszerváltás előtti keleti blokk történetét is bemutassa egy személyes történet mellett.

Hirdetés

Az ünnepek környékén általában igyekszünk a pozitív érzésekre koncentrálni, de aki szeretne, egy sokkal nehezebb helyzetben megélt karácsonyról szóló történetet is átélhet egy díjnyertes kalandjátékban. A Martial Law eredetileg egy game jamre készült (és nyert), ezt követően készült belőle teljes értékű játék, amit készítői, a Fixer stúdió ingyen adnak bárkinek.

Hirdetés

A Martial Law a szovjet elnyomás alól kiszabadulni próbáló Lengyelországot mutatja be az ország kollektív története mellett egy személyes sztorin kersztül. A cím az ország belső válságai miatt 1981 decemberében bevezetett hadiállapotra utal, így nem meglepő, hogy a játékos döntései mentén elágazó történetszálakra építő játék a főszereplő, Stanisław családi krízise mellett Lengyelország egyik legnehezebb időszakát is igyekszik bemutatni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Amellett, hogy a Martial Law-ból megismerhetjük, milyen hatással volt például a súlyos áruhiány és a kommunista rezsim többi következménye a lengyel családokra, a főszereplőn keresztül a társadalom perifériájára szorult emberek helyzetébe is betekintést nyerhetünk.

Így a készítők kimondott szánéka, hogy a Martial Law közönségének tanítsanak is valamit a korszakról amellett, hogy egy érzelemdús, több lehetséges befejezést kínáló (amiknek a java nem túl boldog) történetet meséljenek el. Ha ti is tennétek vele egy próbát, töltsétek le a Steamről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)