Hirdetés

A következő ingyenes Epic Games Store játéknak sokan fognak örülni

|

A relatív csendes időszak után most megint egy AAA játék lesz ingyenesen behúzható.

Hirdetés

Se veled, se nélküled kapcsolattá kezd alakulni a játékosok és az Epic Games Store viszonya. Még mindig sokan ellenkeznek, nem akarnak regisztrálni, vagy csak kényszerből használják a klienst, az Epic azonban marad, és hamarosan megint egy elképesztően erős indokot ad arra, hogy az eddig távol maradók végre átadják az e-mail címüket az Epic Games adatbázisának.

Talán senki nem lesz elkeseredve, hogy a jövő héten csak egyetlen játék lesz ingyenes, ha eláruljuk, hogy az a 2018-ban megjelent Shadow of the Tomb Raider. Ez a kaland a harmadik felvonása a reboot trilógiának, és egyben egy olyan játék, aminek a látványvilága a mai napig kifogástalan, a benchmarkját még mindig használják a mai hardverek erejének méréséhez.

Hirdetés

Ha kicsit felfrissítenétek az emlékeiteket, akkor íme a GameStar tesztje a játékról: 

A jövő héten ingyenesen behúzható cím eseményei egy évvel játszódnak az előző epizód, a Rise of the Tomb Raider története után. Larának újra meg kell mentenie a világot a végső pusztulástól, a játék pedig minden korábbi felvonásnál sötétebb és kétségbeejtőbb, mi nagyon élveztük minden pillanatát.

Ti lecsaptok majd rá a jövő héten?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)