Hirdetés

A megszokottnál korábban érkezett az Epic Games Store új ingyenes játéka, és nem is akármilyen címet kaptunk

|

Közel 21 ezer forintot spórolhat az, aki letölti az EGS aktuális ajándékát.

Hirdetés

Korábban mindig csütörtökönként érkeztek meg az Epic Games Store ingyenes ajándék játékai, most viszont már ma, vagyis szerdán befutott az aktuális meglepetés, és a következőre is pontosan egy hetet kell majd várni, azaz ismét szerdai napon élesedik majd az új ajánlat. 

De most koncentráljunk a mai ajándékra, ami nem más, mint a Destiny 2: Legacy Collection.

Hirdetés

A Destiny 2: Legacy Collection az alapjátékon túl tartalmazza még a Destiny 2: The Witch Queen, a Destiny 2: Beyond Light és a Destiny 2: Shadowkeep kiegészítőket is, szóval nem kevés játékórával van teletömve a csomag. Máskor nem kevesebb mint 20990 forintot kellene fizetni érte, most viszont teljesen ingyenesen lehet bezsákolni, ehhez csak ide kell kattintanotok

A következő ingyenes játékot egyébként most épp ez a "csomagolás" takarja:

Szerintetek mit rejthet a csomagolópapír?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)