Hirdetés

A Nintendo ingyenes játékkal mozgatja meg a Switch tulajokat

|

Őszig szabadon ugrókötelezhetünk a hibrid konzolon.

Hirdetés

Ha követitek az Ingyenes játékok rovatunkat, akkor egy csomó meglepetéssel találkozhattatok mostanság. Megtudhattátok többek között azt, hogy ajándék The Witcher 3: Wild Hunt jár a játék tulajdonosainak, a megjelenésekor egy napig ingyenes lesz A Total War Saga: Troy, és a steames Journey mellé a Flower is bezsebelhető. Mivel  az ajánlatok nagy része PC-re vonatkozik, most különösen örülünk, hogy egy nintendós kezdeményezésről is beszámolhatunk. 

Hirdetés

A Nintendo bejelentette, hogy a Jump Rope Challenge névre hallgató fitneszjáték már elérhető Switchre, ráadásul egyelőre teljesen ingyen. A szeptember végéig tartó "limitált kiadású" játékban az a feladatunk, hogy a Joy-Conokat virtuális ugrókötélként használjuk. Míg a képernyőn egy barna nyúl ugrál, addig mi a valóságban mozgunk, a cél pedig az, hogy minél magasabb pontszámot érjünk el. Egyedül vagy párban is végezhető a gyakorlat.

Ha megjött a kedvetek a Jump Rope Challenge-hez, az eShopból teljesen ingyen leránthatjátok Nintendo Switchre. Majd ne felejtsétek el megírni az eredményt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)