Hirdetés

A Sony már most elkotyogta, mik lesznek az augusztusi PlayStation Plus játékok

|

Már most kiderült, milyen PS Plus címekre számíthatunk augusztusban PlayStation 4-en és PS5-ön.

Hirdetés

Még bőven van időtök eltölteni a PS Plus júliusi címeit, a PlayStation Plus hivatalos weboldalán azonban valaki túl korán nyomta meg a nagy piros gombot, és már most felbukkant a teljes augusztusi kínálat. Az már korábban is kiderült, hogy a Hunter's Arena: Legends biztosan érkezik, de immár a két másik játék címével is okosabbak lettünk.

Azóta egyébként már helyreállt a rend, és újra csak a júliusi játékokat listázzák a playstation.com vonatkozó aloldalán.

Hirdetés

Ahogy azt az alábbi tweetben szereplő képernyőkép is bizonyítja, a PlayStaiton 5-ös Hunter's Arena: Legends mellett PlayStation 4-re a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville-t és a Tennis World Tour 2-t kapják meg a PS Plus-előfizetők. Előbbi a Plants vs. Zombies: Garden Warfare spin-off széria 2019-ben megjelent harmadik felvonása, utóbbi pedig egy 2018-as teniszjáték.

Elégedettek vagytok a felhozatallal?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)