Hirdetés

Állati jó játékot húzhatsz most be ingyen, de nem árt sietned

|

Adakozó kedvében van a halloween alkalmából vásárt tartó GOG.

Hirdetés

Még október 25-én szerdán elindult a GOG halloween köntösébe csomagolt, egészen november 1-jéig tartó vására. Az ünnep okán több mint 3000 játék árából csippentettek le kisebb-nagyobb mértékben. Az egyik legjobb fogásnak az áruház kínálatában frissen debütált, és egyből 67%-kal leárazott Days Gone tűnik 17,61 dollárért, de szigorúan a horrornál maradva a 80%-kal olcsóbb SOMA (5,99 dollár), illetve a 75%-os leértékelésen átesett FEAR 2: Project Origin + Reborn kombó (3,74 dollár), és az ugyanennyivel kevesebbért kínált Little Nightmares (5,33 dollár) is megfontolandó.

Mindazonáltal csalódottan vettük tudomásul, hogy a CD Projekt által fenntartott piactér nem osztogatott ajándékot az ajtaján kopogtató gamercsemetéknek az első napokban. A népi bölcsesség szerint azonban ami késik, hamar eljő, és mint már oly sokszor a múltban, most is bebizonyosodott, hogy van némi alapja.

Hirdetés

Mégsem maradunk tehát ingyen megszerezhető játék nélkül, amennyiben október 30-áig felkeressük a GOG oldalát. A következő szűk három napban ugyanis pár kattintással hozzáadható gyűjteményünkhöz a Blacksad: Under the Skin. A Pendulo Studios és a Microids kalandjátéka Juan Díaz Canales és Juanjo Guarnido 2000-ben indult Blacksad képregénysorozatára épül, az adaptációnak szintén John Blacksad detektív, egy antropomorf fekete macska a főszereplője. Őt irányítva kell felgöngyölítenünk egy szövevényes bűnügyet.

A játék bezsákolásához elég a fenti linkre kattintani, majd megnyomni előbb a Go to giveaway, utána pedig az Add to library gombokat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)