Hirdetés

Amíg aludtál, megjelent egy ingyenes The Elder Scrolls játék

|

Ha már unod a Fallout Sheltert, és környezetváltozásra vágysz, a The Elder Scrolls: Castles lehet a megoldás.

Hirdetés

Az elmúlt évek stúdió- és kiadóvásárlásai nem csupán azt a célt szolgálták, hogy a Microsoft képes legyen felvenni a versenyt a rivális konzolgyártókkal, hanem hogy megvethesse a lábát a lukratív mobiljátékpiacon is. Ebből a szemszögből nézve a Candy Crush mögött álló King jóval értékesebb zsákmány lehet, mint az Infinity Ward, a Treyarch, a Sledgehammer Games és a Raven Software együtt.

Amíg azonban lezárul (már ha lezárul) az Activision Blizzard felvásárlása, a redmondiak olyan alkotásokra támaszkodnak, mint a Mighty Doom, a Fallout Shelter és a Fallout Shelter Online. Hozzájuk csatlakozott most a némileg váratlanul, bárminemű felvezető hírverés nélkül elrajtolt The Elder Scrolls: Castles.

Hirdetés

A magyar Google Play Áruházban még nincs fent, de van, ahol már elérhető a korai hozzáférésesként listázott alkotás, amelynek játékmenete a leírás alapján kísértetiesen emlékeztet a Fallout Shelterére.

Az a dolgunk, hogy felvirágoztassuk a királyságot és hatalmon tartsuk dinasztiánkat, alattvalóink kiképzése, utódaink kinevezése, erőforrások felhalmozása és a tetszés szerint berendezhető kastélyunk új helyiségekkel történő bővítése révén. Ha mindenki elégedett (vagy senki sem gyűlöl nagyon), akkor elkerülhetjük, hogy már az első napon (egy nap a valóságban egy évet jelent a játékban) tőrt kapjunk a bordáink közé.

Mindeközben küldetéseket is végrehajthatunk, amelyekben a szériából ismerős ellenfelekkel kerülünk szembe, de a Bethesda szerint a zsákmány megéri a kockázatot. Úgy legyen!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)