Hirdetés

Az Epic Games jövő heti ingyenes játékai a harcról és pusztításról szólnak

|

Akár a kompetitív harcokat, akár a korlátlan pusztítást élvezed, a jövő heti ingyenes Epic cuccok között találsz neked szóló címet.

Hirdetés

Az Epic Games jó szokásához híven a jövő héten is feldob majd két új címet az ingyenes kínálatába. A jelenlegi páros, a Jitsu Squad és a Mighty Fight Federation még december 7-ig lesznek behúzhatóak, de utána cserélődik a felhozatal két multiplayer központú élményre.

A GigaBash és a Predecessor páros mindkét darabja megéri a próbát, de főleg az utóbbi projekt érdekes számunkra. Az ugyanis az Epic Games bedőlt MOBA-jának, a Paragonnak utódja. Amikor a Paragon leállt az Epic az Unreal Engine részévé tette annak elemeit, és két játék fejlesztése is elindult ezek segítségével. Az egyik a Paragon: The Overprime volt (ez ingyenesen játszható) a másik pedig a Predecessor.

Hirdetés

Mostanra mindkét projekt valamelyest a saját útját járja, és a jövő héten megtudhatjátok majd, hogy ez mit jelent a Predecessor esetében. Azért a GigaBash is megér majd egy próbát, a többjátékos aréna-fighter játék gigantikus, filmek ihlette kaijukkal, földrengető speciális támadásokkal és teljesen elpusztítható környezettel pumpálja majd fel az adrenalint.

Mindkét játék december 7. és 14. között szerezhető majd meg teljesen ingyen. Ti tesztek majd velük egy próbát?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)