Hirdetés

Az Epic Games jövő heti ingyenes játékai cukik és varázslatosak

|

A következő csütörtökön ingyenessé váló páros olyan egyedi élményeket kínál, melyeket nem sűrűn kapunk mai játékoktól.

Hirdetés

Ezen a héten két kiváló címet zsebelhetnek be az Epic Games Store látogatói. Az Europa Universalis IV és az Orwell abszolút megérik azt a három kattintást, amit rá kell fordítanunk a beszerzésükre, az előbbi akár több száz órára is lekötheti a stratégiai címek szerelmeseit.

Amíg meghódítjátok a világot addig azért azt se felejtsétek el, hogy jövő héten is jönnek új ajándék címek. Augusztus 17-től két kisebb, de valóban különleges cím vár ránk, ínyenceknek nem árt beállítani az emlékeztetőt.

Hirdetés

A Black Book a szláv mitológia mélyére visz bennünket, ahol egy ifjú boszorkány bőrében kell helyt állnunk. A célunk megtalálni a Black Book nevű démoni ereklyét, ami a mondák szerint teljesíti egy kívánságát annak, aki felnyitja mind a hét pecsétjét. Az érdekes felütéshez gyönyörű művészeti stílust, kártyák vezérelte harcrendszert, és rengeteg fejtörőt kapunk.

A második játék, a Dodo Peak ennél egy fokkal már lazább élményt kínál. Elveszett kismadarakat kell kimenekítenünk csapdák és ellenfelek lakta pályákról.

Mindkét játékot augusztus 17. és augusztus 24. között tudjuk majd bezsebelni az Epic Games Store-on.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)