Hirdetés

Az Epic Games mai ingyenes játéka felér egy karácsonyi meglepetéssel

|

Megjött az Epic Games Store mai ajándéka, amiért már tényleg érdemes lesz megnyitni a klienst.

Hirdetés

A korábbi találgatások után nyilvánvalóvá vált, hogy a Death Stranding Director's Cut lesz a mai ajándék Epic Games játék. Ezek után talán senkit nem lep meg a tény, hogy tényleg Kojima legutóbbi csodája került a virtuális fa alá.

A Death Stranding a 2019-es megjelenése óta alaposan megosztotta a játékosokat, de az tény, hogy sikerült megint egy olyan alkotást letenni az asztalra, amelyhez foghatót még nem nagyon láttunk. A különleges játékmenet, a Kojima-féle hangulat, történetmesélés, és a csodálatos zenei világ miatt ez a játék mindenképpen megérdemli a figyelmet, főleg, ha eddig kimaradt az életetekből PC-n. Lehet, hogy nem kerül a kedvencek közé, mivel egyáltalán nem szokványos élményt kínál, de ha ingyen ki lehet próbálni, akkor az már szinte kötelező.

Hirdetés

A játék beszerzéséhez semmi mást nem kell tennetek, mint bejelentkezni az Epic Games Store-ba, és ezen az oldalon felmarkolni a cuccot. Akkor se hagyjátok ki a lehetőséget, ha esetleg nem lenne elég erős PC-tek a Death Strandinghez, hiszen a GeForce Now támogatja a játékot, és így a felhőszolgáltatón keresztül is végigpörgethetitek azt (én épp a Cyberpunkkal teszem ugyanezt).

A holnapi ajándék csomagolása is felbukkant már, így kezdődhet a találgatás. Szerintetek mi lesz a következő ingyenes játék?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)