Hirdetés

Az Epic Games Store az idei karácsonyt is megtolja, jönnek az ajándék játékok és az akciós kuponok

|

Ha a fa alá nem is kerülhet mindenkinél videojáték, az Epic Games Store azért majd gondoskodik arról, hogy senki se maradjon izgalmas címek nélkül.

Hirdetés

Ahogy az előző években, úgy idén karácsonykor is kapunk ajándék játékokat az Epic Gamestől. Az ünnepekig hátralévő hetekben több mókával is megdobnak majd minket a platform üzemeltetői, kezdve a 13-án érkező rejtélyes címmel. Sajnos ezúttal még megtippelni sem tudjuk, hogy mi várhat ránk, mivel a tavalyi csomagolásokkal ellentétben a mostani Mystery Game borító semmit nem árul el.

Természetesen az ajándékok mellett egy nagy karácsonyi vásár is vár majd ránk december 13. és január 10. között, mely során előreláthatóan számos AAA kategóriás alkotást és kisebb kaliberű címeket is leakcióznak majd.

Hirdetés

Az igazi meglepetés azonban nem maga a vásár, hanem hogy annak idejére egy 33 százalékos kupont fog kapni mindenki a szokásos 25 százalékos helyett. Ezt a vásárlási folyamat során egyszer használhatjuk majd el.

A fentieket egyébként nem maga az Epic jelentette be: egy belsős értesítésből szivárgott ki az infó, ami a kupon mértékének változtatására hívta fel az üzlet partnereinek figyelmét.

Coupon for Holiday sale has been boosted to 33% off!
byu/kiwi_pro inEpicGamesPC

Mindenesetre izgatottan várjuk az akciókat és az ajándék játékokat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)