Hirdetés

Az Epic Games Store e heti ingyen játéka szó szerint haláli

|

A Death Coming azon játékok sorát erősíti, melyekben nem a jófiút alakítjuk, hiszen sikerünk mérőszáma, hogy hány hétköznapi embert tudunk eltenni láb alól.

Hirdetés

Mikor egy új launchert telepítek és regisztrálok magamnak, akkor kifejezetten szomorú látványt nyújt az üres játékkönyvtár, melyben elvétve lézeng egy két cím. Az Epic Games Store esetében csak egy nagyon rövid ideig volt ez így, hiszen a fejlesztők minden héten legalább egy címet teljesen ingyen bocsátanak a rendelkezésünkre, így mostanra a kereső nélkül szinte ki sem ismerem magam a jobbnál jobb játékok sűrűjében, amiket így behúzhattam. Újabb hét, újabb kaland, ezúttal pedig azoknak kedvez az Epic, akik a rosszfiú bőrében érzik otthonosan magukat. 

Hirdetés

A Death Comingban a Kaszás bőrébe bújva kell minél több halandót elragadnunk, melyekhez igen változatos eszközök állnak rendelkezésünkre. A pixelgrafika ellenére meglehetősen plasztikus és véres módokon okozhatunk "baleseteket", melyeknél egy szempont kell a szemünk előtt lebegjen: vesszenek minél többen. Lehet hogy furának tűnik, de az egész játék olyan relaxálónak tűnik (ha nem vesszük a literszám kiömlő pixelvért és a halálsikolyokat), hogy már-már a megnyugtató játékokat felsoroló cikkünkben is helyet érdemelne.

Hogy mi váltja a Death Comingot, azt egyelőre nem tudjuk, mivel az Epic Games Store-on mindössze annyi áll a jövőheti kaland helyén, hogy "rejtélyes játék", de amint kiderül, természetesen beszámolunk róla. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)