Hirdetés

Az Epic Games Store jövő héten is menő horrorjátékot ad ajándékba

|

Az Epic Games ajándékkosara biztosítja hogy legyen mitől paráznunk halloween éjszakáján.

Hirdetés

Ha még siettek, akkor elkaphatjátok az Epic Games Store ingyenes kínálatában az Eternal Threads és The Evil Within párost. Az utóbbi beszerzését kifejezetten javasoljuk, és csak részben azért, mert egyébként egy ténylegesen kiváló horrorcímről van szó.

A másik ok, amiért fontos a The Evil Within behúzása (ha eddig nem volt meg a játék): jövő héten a második részt kapjuk meg majd ingyen az Epic Games Store-tól, tehát érdemes végigvinni a folytatás előtt.

Kiderült ugyanis, hogy a jövő héten (pontosan október 26-tól november 2-ig) az EGS ajándékozási őrületének keretében a Tandem: A Tale of Shadows és a The Evil Within 2 lesznek ingyenesen beszerezhetőek.

Hirdetés

Mindkét kaland pont annyira hátborzongató, amennyire arra szükségünk lenne október végén. A The Evil Within 2 kifejezetten tetszeni fog azoknak, akik élvezik a Resident Evil-szerű élményeket.

Az Epic Games Store jelenlegi ingyenes ajánlatai október 26-án újulnak meg. Addig szerezzétek be, amit lehet, és a jövő héten se felejtsetek el benézni a boltba a fenti páros kedvéért, természetesen szólunk majd nektek, amikor elérhetővé válnak a címek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)