Hirdetés

Az Epic Games Store jövő heti ingyen játéka egy csodálatos sci-fi lesz, 10 ezer forintot spórolhatsz majd, ha behúzod

|

Az ingyen Epic játéknak hála izgalmas kaland vár ránk egy ismeretlen világban.

Hirdetés

Mielőtt mindenki elfelejtené, még felmarkolhatjátok az Epic Games Store-ban az Earthlock és a Surviving the Aftermath párost. Mindkét játék egyedi élményt kínál, és mindkettő megéri azt a két kattintást, amit rá kell fordítani a beszerzésükre (még mindig vicces, hogy kattintásban mérjük egy játék valutáját, de hát ilyen időket élünk, talán nem is olyan nagy véletlen, hogy az EGS még mindig veszteséges).

Persze az RPG és a sci-fi stratégia mellett ott szerepel már a jövő heti kínálat is, ami most "csak" egyetlen cím, de az nem akármilyen: a Deliver us Mars lehet a miénk. A Deliver Us The Moon csapatának új játéka a vörös bolygóra küldi kalandozó asztronautánkat egy veszélyes misszió okán, mindenképpen figyelemre méltó alkotás.

Hirdetés

A Deliver us Mars egy akció-kaland, ahol meg kell találnunk az ARK nevű hajót. A bárka az emberiség utolsó reményét jelképezi a túlélésre, így kulcsfontosságú, hogy átvágjunk a vörös pusztaságon, és megmentsük népünk jövőjét. A sztorit gyönyörű látvány és érdekes játékmechanikák veszik körbe, aminek köszönhetően egy kiváló élményt kapunk.

A Deliver Us Mars november 23-tól november 30-ig lesz ingyenesen elérhető az Epic Games Store-ban. Ti tesztek majd vele egy próbát?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)