Hirdetés

Az Epic Games Store következő ingyenes játéka izgalmasnak ígérkezik

|

Oké, nem ez fogja betölteni az űrt a szívedben a Baldur's Gate 3 után, de egy kört megérdemel, főleg ingyen.

Hirdetés

Ha most felnézel az Epic Games Store-ba, akkor egy igen kellemes kis indie mókát zsebelhetsz be teljesen ingyen a heti ajándékosztás keretében. A Cave Story+ egy retró móka, amit hosszú órákon át lehet élvezni, de persze megértem, ha ez nem a te stílusod, érdemes a következő csütörtököt várni ezesetben. 

A Spelldrifter szeptember 7-től lesz ingyen bezsákolható, a taktikai fantasy kalandozás szerelmeseinek különösen ajánlott időtöltés. A Free Range Games játéka a szabadon bejárható világ és nagyszabású narratíva helyett a harcra koncentrál. A karaktereinkkel fejtörőket és veszélyes helyzeteket kell majd megoldanunk kártyákba foglalt képességeinket felhasználva. 

Hirdetés

Kicsit pakliépítős, kicsit taktikai harcászat, de a lényeg a túlélés. Nem fog több száz órát elvenni az életünkből, de pár kör kedvéért érdemes lehet behúzni ingyen jövő héten. 

A Spelldrifter szeptember 7-től szeptember 14-ig lesz ingyenesen bezsákolható, tegyél vele egy próbát, addig is a Cave Story+ várja a megtisztelő figyelmed.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)