Hirdetés

Az Epic Games Store legújabb ingyen játéka megtornáztatja az agyad

|

Igazán egyedi játékkal ajándékoz meg minket ma az Epic Games Store.

Hirdetés

Valószínűleg senkinek sem kell már külön mesélni arról, hogy az év végén mindig egy halom ingyen játékot borít a nyakunkba az Epic Games Store, egészen konkrétan naponta szórják a címeket, amikért nem kell egyetlen fillért sem fizetünk. Ez ma sem volt másképp.

Ezúttal a Snakebird Complete című puzzle-játék vált elérhető, amit ide kattintva tudtok hozzárendelni az EGS-profilotokhoz, csak nyomjatok rá a "GET" gombra.

Hirdetés

A Snakebird Complete koncepciója végtelenül egyszerű, de annál mókásabb: egy olyan madarat kell irányítanotok, aki a régi telefonos Snake-játékok módjára mozog, vele kell megoldani különféle logikai fejtörőket. Mindez valahogy így néz ki a gyakorlatban:

Ne feledjétek, holnap újabb ingyenes játék jön az EGS-en, ismét érdemes lesz a gsplus.hu-ra kattintani 17 óra környékén! 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)