Hirdetés

Az Epic Games Store mai ingyen játékát tényleg érdemes kipróbálnod

|

Pláne akkor, ha szereted a nyulakat, a robotokat és a harcot.

Hirdetés

Nehéz lesz felülmúlni a Death Strandinget, de nem is kell - így is sok érdekes és értékes játékot szállított nekünk az Epic Games Store az ünnepi promóciója során. Nincs még vége, a mai után három további ajándékra számíthatunk, úgyhogy érdemes továbbra is készenlétben állni és visszanézni hozzánk minden délután. 

A mai ajándék, ahogy azt egy szivárogtató már délelőtt megsúgta, a F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch, egy egyébként 8280 Ft-ért megvásárolható játék, amiben egy különböző high-tech eszközökkel felszerelt nyulat terelgethetünk végig a pályákon. Mivel a metroidvania műfajt erősíti, érdemes benne alaposan felfedezni az egyes zónákat, visszamenni és megpróbálni elérni korábban elérhetetlen területeket. 

Hirdetés

A letöltéshez a fenti linken át vezet az út, ahol a GET gombot keressétek, majd belépés után a Place Orderrel véglegesíthetitek a játék behúzását. 

A holnapi ajándék csomagolópapírja így néz ki:

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)