Hirdetés

Az Epic Games Store mai ingyenes játékát garantáltan le akarod tölteni, közel 21 ezer forinot spórolhatsz vele

|

Folytatódik az EGS karácsonyi ajándékosztása, aminek keretében naponta egy-egy címmel gyarapíthatjuk gyűjteményünket.

Hirdetés

Idén szakított az Epic Games Store azzal a hagyománnyal, hogy az ünnepi időszakban kiosztott ajándék játékait olyan digitális csomagolópapírba rejti, amelynek mintázatából ki lehetett találni, hogy épp milyen meglepetés következik. A rejtély ezúttal egészen addig rejtély marad, amíg le nem jár a visszaszámláló, hogy az aktuális, 24 óráig ingyen megszerezhető játék átadja a helyét a sorban utána következőnek.

Egyvalami azonban nem változott, az ünnepi csomagba beválogatott címek ugyanolyan vegyes képet mutatnak, mint az elmúlt években, tehát éppúgy számíthatunk viszonylag friss, indie újdonságokra, mint már korosodó, ám a prémium kategóriába sorolható alkotásokra.

Hirdetés

Azóta, hogy az Epic Games Store elkezdte kiszórni ajándékait, a szemfüles GS-olvasók olyan játékokkal gyarapíthatták kollekciójukat, mint a Destiny 2: Legacy Collection, a DNF Duel: Who's Next, a Melvor Idle, az Art of Rally és legutóbb pedig a Fallout 3: Game of the Year Edition. A mai ajándék nem más, mint a 2022 tavaszán megjelent Ghostwire: Tokyo. A Tango Gameworks belső nézetes, misztikus akció-kalandját az iménti linkre kattintva tudjátok megszerezni a GET gombot megnyomva, miután bejelentkeztetek Epic Games Store-fiókotokba.

Ne feledjétek, hogy mindössze 24 órátok van erre a legfeljebb egy-két percet igénylő műveletre, mert holnap, ugyanebben az időben már egy másik játék válik átmenetileg ingyenessé. Természetesen arról is szólni fogunk, nehogy lemaradjatok róla.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)