Hirdetés

Az Epic Games Store most egy 10 ezer forintot érő játékot ad ingyen

|

Ha szereted a különleges sci-fi kalandokat, akkor ezt kár lenne kihagyni.

Hirdetés

A csütörtök 17:00 óra olyan kiszámítható örömforrás az ingyen játékot kedvelő gamerek közösségében (és hát ki ne kedvelné az ingyen játékokat?), amihez fogható időpont nemigen akad. Ahogy minden héten, most is eljött ez a csodás pillanat, frissült az Epic Games Store ajándék játékot nyújtó kínálata, és igaz, hogy most csak egy címet kapunk, de annak jócskán lehet örülni.

Nem is azért, mert 10 ezer forintot spórolhatunk vele, ha most behúzzuk, hanem mert a KeokeN Interactive csodás sci-fi kalandjáról van szó, a Deliver Us Mars című alkotás ráadásul egy 2023-as akció-kaland videojáték, tehát viszonylag friss darabnak mondható.

Hirdetés

Ha meg akarod szerezni ingyen és gyorsan a játékot, akkor nincs más dolgod, csak erre a linkre kattintani, a GET, majd a Place Order gomb megnyomása után már tiéd is a cucc PC-re, érdemes tenned vele egy próbát a Deliver Us The Moon folytatásával. Írd majd meg kommentben, hogy tetszik.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)