Hirdetés

Az Epic Games Store tisztázta, hogy mi lesz a beígért, majd visszavont ingyenes Fallout játékokkal

|

Magyarázattal tartozott a piactér a felhasználóknak, amiért másik játékra cserélte az előre beharangozott ajándékcsomagot.

Hirdetés

Bár azt megúszta az Epic Games, hogy felháborodott játékosok tömegei vonuljanak az észak-karolinai Cary városkában magasodó székháza elé kiegyenesített kaszákkal, de így is értetlenséget okozott, amikor váratlanul kicserélte a piacterén a jövő heti ingyenes játékokat egy másikra. Az eredeti terv úgy nézett ki, hogy február 22-e és 29-e között a Fallout, a Fallout 2, valamint a Fallout Tactics: Brotherhood of Steel hármasát ajándékozza el, ám ehelyett végül be kell érnünk a Super Meet Boy Foreverrel.

Természetesen ízlés dolga, hogy ki mit részesítene előnyben, és eszünk ágában sincs lebecsülni az auto-runner kategóriába sorolható indie platformer erényeit, de megértjük azokat, akik csalódottságot éreztek, mivel már felkészültek arra, hogy a következő heteket két kiemelkedő posztapokaliptikus szerepjáték és egy szintén jól sikerült taktikai játék társaságában töltik.

Hirdetés

Az amerikai IGN rá is kérdezett az Epic Games Store-nál, hogy mi lesz a korábban beígért ajándékokkal, amire a piactér szóvivője úgy reagált, hogy továbbra is 2024-es terveik között szerepel, hogy mindhárommal megörvendeztessék az oldalt felkereső játékosokat. Hogy erre mikor kerül sor, az nem derült ki.

Indoklás ugyan nem volt, de elképzelhető, hogy az EGS visszakozása mögött a Bethesda legutóbbi bejelentése, a hét videojátékot (Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics: Brotherhood of Steel, Fallout 3: Game of the Year Edition, Fallout: New Vegas - Ultimate Editiont, Fallout 4: Game of the Year Edition, Fallout 76) és hét gyűjthető kártyát (rajtuk a játékok kódjával) tartalmazó Fallout S.P.E.C.I.A.L. Anthology érkezése lapul, amit egy robbanó hanghatással rendelkező minibomba-tárolóba csomagoltak. Talán attól tartottak, hogy az ajándékozással rontanák a partnerük üzletét. Amennyiben ez a feltevés helyes, úgy csak a kollekció április 11-én esedékes megjelenését követően számíthatunk a klasszikus Falloutok felbukkanására az Epic Games Store heti ingyenes játékai között.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)