Hirdetés

Az Xbox ingyenes felhozatala a háború művészetét hozza el a hétvégére

|

Az Xbox Free Play Days ingyen Xbox játékaival a frontvonalra kerülünk.

Hirdetés

Ahogy az már minden hétvégén szokás, az Xbox csapata ismét megkínálta a leghűségesebb rajongóit pár ingyenes játékkal. Az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate tagsággal rendelkező érdeklődők kipróbálhatnak most három különböző címet, és extra költségek vagy megkötések nélkül élvezhetik azokat egész hétvégén.

A mostani felhozatalban a Chivalry 2, a Chorus és a Hell Let Loose szerepelnek. Ha letöltenétek valamelyiket a fenti hármasból, akkor az elért eredményeiteket ezúttal is megtarthatjátok, hogy későbbi vásárlás esetén ne kelljen az egész kalandot elölről kezdenetek.

Az Xbox csapata ezt egyébként azzal is megszokta könnyíteni, hogy leakciózza az éppen aktuális címeket, de ezúttal egyik fent említett címet sem sikerült leárazniuk, leszámítva a Hell Let Loose Anniversary Editionjét.

Hirdetés

Az Xbox Free Play Days időszakban ingyen játszható játékokat a következő hétfőig, esetünkben 12-én reggel 8-ig pörgethetitek.

Tesztek valamelyik címmel egy próbát?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)