Hirdetés

Az Xbox játékosokat fantasy kalandok várják ingyen a hétvégén

|

Itt az ideje, hogy leporold a kedvenc kardod, elrendezd hátizsákod, és új kalandokra indulj. Most ingyen!

Hirdetés

Ahogy az minden hétvégén lenni szokott, úgy most is várnak ingyenes játékok az Xbox Game Pass Core és Game Pass Ultimate előfizetőkre. Az Xbox Free Play Days alatt a tagok letölthetnek és extra korlátok nélkül játszogathatnak néhány válogatott címmel.

Ezúttal ez három fantasy játékot jelent, amit bérmentve lehet kipróbálnia a nagyérdeműnek (és szerintünk érdemes is): a Tales of Arise, a For the King és a Trine 5: A Clockwork Conspiracy várja a letöltést, indítást. Mindegyiket már ma elkezdhetitek nyúzni.

A Free Play Days hétvége alatti eredményeitek megmaradnak, viszont ha később folytatnátok a kalandot választott kedvenceitekkel, akkor már meg kell vásárolnotok majd azokat.

Hirdetés

Szerencsére a fenti hármasból most kettőt leakciózott az Xbox csapata. Sajnos, aki a Tales of Arise-ra markolna rá, annak teljes árat kell majd kifizetnie érte, de az alábbi 2 leárazás talán némileg szépíti az összképet.

A Free Play Days akció október 9., vagyis a következő hétfő reggeléig tart. Ti tesztek próbát valamelyik címmel a fentiek közül?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)