Hirdetés

Az Xbox tulajok a hétvégén ingyen harcolhatnak az uralkodó dicsőségéért

|

A Warhammer rajongóknak lesz mit ünnepelniük a hétévégén: egy rakat kiváló videojátékot pörgethetnek a zöld tábor gépein.

Hirdetés

Elérkezett egy újabb hétvége, ezzel pedig egy újabb Xbox Free Play Days alkalom: a Microsoft elérhetővé tett egy maréknyi játékot, melyeket az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők korlátlanul pörgethetnek a következő napokban.

Ezúttal a Skulls Festival örömére egy rakat Warhammer játékot kapunk: Warhammer: Chaosbane, Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr, és Warhammer 40,000: Mechanicus.

Hirdetés

A fenti játékok mind más és más oldalról közelítik meg a fantasy és sci-fi műfaj nagyjának világát, de mindegyik kiváló kalandokat ígér.

Persze mindhárom cucc hosszabb lélegzetvételű, így több időre lesz szükség a kimaxolásukhoz, mint ami egy hétvégébe beleférne. Szerencsére mindegyik játék akciós is lesz a következő napokban.

Az akciók és az ingyenes időszak a mai naptól él, június 9-én reggel 9-ig érvényesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)