Hirdetés

Az Xbox tulajok négy címet tolhatnak ingyen most hétvégén

|

Fő a változatosság, Xboxon most megint izgalmas lesz a hétvégi ingyen játék.

Hirdetés

Ha nem barlangban élsz, akkor már feltehetően tudod: az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate előfizetők minden hétvégén nekiugorhatnak egy maréknyi játéknak extra költségek nélkül. A Free Play Days alkalmakon változó kínálatot kapunk, melynek címeit az adott időszakokban pörgethetjük szabadon, bérmentve.

Nincsenek megkötések, leszámítva azt, hogy az adott hétfő reggel után vagy megvesszük az adott címet, vagy letöröljük. Ezúttal is ez a helyzet vár ránk, és most hétvégén négy játékból válogathatunk.

Hirdetés

Az Assetto Corsa Competizione, Catan (Console Edition), Dragon Ball the Breakers, és a Serial Cleaner került most a kosárba, melyek majd mindegyike akciósan be is szerezhető éppen. A Serial Cleaner sajnos a Free Play Days alatt is marad a szokásos 2 990 forintos árán.

A Free Play Days hétfő reggel 8-ig tart, addig minden cím nyomható, te melyikkel teszel egy próbát?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)