Hirdetés

Az Xbox-tulajok 3 játékot is ingyen kipróbálhatnak a hétvégén

|

Ezúttal három játékba kóstolhatunk bele a Microsoftnak köszönhetően, és az egyikhez még csak Game Pass-előfizetőnek sem kell lenni.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass Core és Game Pass Ultimate előfizetők számára a Microsoft ezúttal három címet ad ingyen hétfő reggelig: van köztük kultikus horror adaptációja, nyitott világú akciózás és új területek meghódítására, illetve barátságok tönkretételére szolgáló stratégia is. 

A hétvége kiemelt játéka a Sumo Digital által fejlesztett, és tavaly nyáron megjelent The Texas Chain Saw Massacre, amely az 1974-ben bemutatott A texasi láncfűrészes mészárlás című filmet dolgozza fel. A projekt a Dead by Daylighthoz hasonlóan aszimmetrikus horror, ahol több játékos által irányított karakter próbál megmenekülni a gyilkos (többek között Bőrpofát is lehet választani) elől. A The Texas Chain Saw Massacre-höz a másik két játékkal ellentétben bármely Xbox-tulaj hozzáférhet, nem kell hozzá Game Pass Core vagy Game Pass Ultimate előfizetés. Ez azért fontos, mert a játék alapból benne van a Microsoft szolgáltatásában, így viszont bárki kipróbálhatja. 

Hirdetés

A Ubisoft műhelyéből kikerült Tom Clancy's Ghost Recon Breakpointot és a kultikus Catan társasjáték online változatát viszont csak a Game Pass-tagok játszhatják a hétvégén. Az ingyenes időszak lejárta után természetesen ott folytathatjátok, ahol abbahagytátok, ha megvásároljátok az adott terméket, a három alkotás közül kettőre pedig akciósan csaphattok le: 

A Tom Clancy's Ghost Recon Breakpointot egyébként tartalmazza a Ubisoft+ szolgáltatás, ami 4990 forint havonta, és számos más Ubisoft-játékhoz is hozzáférhettek vele (például a Skull & Bones-hoz, a Prince of Persia: The Lost Crownhoz és az Avatar: Frontiers of Pandorához is). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)