Hirdetés

Az Xbox-tulajok ingyenes vadászatra indulhatnak a hétvégén

|

A következő napokban a Microsoft lövöldözni hívja az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate előfizetőket.

Hirdetés

A Microsoft tripla támadást intézett a pénztárcánk ellen a héten, hiszen bejelentette, hogy milyen játékokkal bővíti szeptember második felében a Game Pass szolgáltatását, elindította egy durva bundle-ös leárazást, valamint folytatja a már hagyománnyá vált kezdeményezését, a Free Play Days-t is, amelynek köszönhetően az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate előfizetők más-más címeket próbálhatnak ki extra költségek nélkül.

Ezen a hétvégén, vagyis szeptember 22. és 25. között a Dead Island sorozat első részét és egy vadászós játékot nyüstölhetnek az xboxos játékosok. Az említett időszak egyik ingyenes címe a Dead Island Definitive Edition lesz: a Techland 2016-os zombis FPS-ének bővített kiadása tartalmazza az összes megjelent DLC-t, valamint fejlettebb látványvilágot is kapott.

Hirdetés

A másik pedig a 2020-as Hunting Simulator 2, amelynek keretében hűséges társunkkal, a kutyánkkal az oldalunkon eredhetünk több mint harminc állatfaj nyomába többek között olyan  helyszíneken, mint a texasi sivatag, Colorado vagy Európa erdei. 

A Dead Island Definitive Edition sajnos nem kapott kedvezményt, így a Free Play Days lejárta után teljes árat kell fizetnünk érte (3990 forintot), viszont a Hunting Simulator 2-t 60 százalékkal olcsóbban (20900 forint helyett 8360 forintért) szerezhetjük majd be, ha megtetszett. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)