Hirdetés

Az Xbox-tulajok megint egy csomó játékkal nyomulhatnak ingyen a hétvégén

|

Négy játékba is belekukkanthatunk teljesen ingyen, és akciósan le is csaphatunk arra, amelyik megtetszett.

Hirdetés

Bár a Redfall most éppen kap hideget-meleget, azonban nem kell feltétlenül másra hallgatnotok, a Game Passnak köszönhetően magatok is lecsekkolhatjátok, hogy valóban olyan rossz-e a helyzet az Arkane újdonságával kapcsolatban. És nem ez az egyetlen újdonság, amit a Microsoft szolgáltatása kínál májusban, hiszen bekerül a Ravenlok, a Weird West: Definitive Edition és a Shadowrun Trilogy is.

Emellett a Games with Golddal egy logikai platofrmert (Hoa) és egy klasszikus versenyjátékot (Star Wars Episode I Racer) húzhatnak be az előfizetők, szóval tényleg lesz mivel a hétvégét eltölteni, de ha még nagyobb választékra vágytok, akkor érdemes ránézni az Xbox Free Play Days legújabb felhozatalára, amit egy Game Pass Ultimate vagy Xbox Live Gold előfizetéssel már tölthettek is. 

Hirdetés

Május 4. és május 7. között négy darab videojátékot próbálhattok ki ingyen. A kínálat legismertebb címe valószínűleg a világhírű animére építő Naruto to Boruto: Shinobi Striker, de a másik háromnak is megvan a maga célközönsége: a Golf With Your Friendsben a haverokkal golfozhatunk, a még fejlesztés alatt álló Turbo Golf Racingben a Rocket League mintájára versenyezhetünk a labda célba juttatásáért, a For The King pedig a stratégiai játékokat, a szerepjátékokat és a társasjátékokat ötvözi roguelike elemekkel, aminek neki lehet futni egyedül vagy kooperatívan is. 

Mint mindig, most is meg lehet majd tartani a mentéseket, ha lejár a próbaidőszak, és a kedvezményeknek köszönhetően a négyből három játékot akciósan szerezhettek be: 

Sajnos a For The King csak teljes áron lesz beszerezhető (8700 forintba kerül majd), a Golf With Your Friends és a Turbo Golf Racing viszont elérhetőek a Game Pass-szal, szóval akár ingyen is folytathatjátok őket, ha van előfizetésetek. 

Ti belenéztek majd valamelyik játékba a hétvége folyamán? 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)