Hirdetés

Belehúzott az Epic Games Store, ma egy remek játékot adnak teljesen ingyen

|

Ne maradjatok le róla, húzzátok be, amíg még lehet!

Hirdetés

Bármennyire is elmaradt a nagy elődöktől, azért legalább kategóriáját tekintve jó fogás volt az Epic Games Store tegnapi ingyenes játéka, hiszen sok kisebb cím után végre tényleg egy combosabb nevet kaptunk a Saints Row reboot képében. 

A helyzet pedig az, hogy ma folytatódik a jelek szerint a komolyabb kínálat felsorakoztatása, mivel ezúttal a One More Level és a Slipgate Ironworks közösen fejlesztett akció-platformere, a 2020-as Ghostrunner zsákolható be teljesen ingyen az Epic Games Store-ban. Ehhez mindösszesen ide kell kattintanotok.

Hirdetés

Az ingyen megszerezhető játékért egyébként 8290 forintot kellene fizetni. Ha kedvelitek a gyors, pörgős harcrendszert használó egyjátékos kalandokat, és nem idegenek számotokra a platformer elemek sem, akkor garantáltan be fog találni nálatok a Ghostrunner, melynek egyébként idén októberben jelent meg a folytatása. 

Közben pedig ne feledjétek, elvileg kiszivárogtak a következő ingyenese játékok is, ha nem féltek a spoilerektől, akkor itt tudtok róluk olvasni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)