Hirdetés

Bemutatkozott a Stormgate, az egykori Blizzardos RTS csapat új, ingyenes stratégiai játéka

|

A StarCraft veteránjai besokalltak, felálltak az asztaltól, és elkezdték felépíteni álmaik RTS játékát, ami ráadásul ingyenesen játszható lesz.

Hirdetés

Tegnap este a Summer Game Festen két Dead Space klón közé itt-ott befért 1-1 érdekesebb projekt is, köztük a Frost Giant Studios első játékával. Ez az a stúdió, ahová azok a Blizzard veteránok igazoltak, akik korábban sikerre vitték a StarCraft szériát. A műfaj rajongói nagyon várták a srácok bemutatkozását, ami nem lett a szó elcsépelt marketinges értelmében "bombasztikus", de így is  bíztató prezentációt hoztak az estére, amiért tudunk lelkesedni. 

Jó Blizzardos szokás szerint egy CGI videóval támadtak először, ami ugyan sokat nem mesélt a játékról, de a világából kaptunk egy kis ízelítőt.

Hirdetés

Nézzétek meg, ezt várhatjuk a Stormgate világától:

A trailer után elmeséltek pár részletet a Stormgate-ről, és bár játékmenetet nem tudtak mutatni, egy-egy screenshotot felvillantottak az alfa verzióból.

A játék egy ingyenesen játszható RTS lesz, amiben sem P2W monetizáció, sem NFT-k nem lesznek, mindenki sóhajthat egy nagyon megkönnyebbülten. Ellenben rengeteg tartalom kerül várhatóan elénk: coop kampány, 2v2, 3v3 és persze kompetitív 1v1 játékmód egy teljes egyszereplős szekcióval. A srácok láthatóan egy teljes értékű, közösségi RTS-t akarnak lerakni az asztalra.

A béta valamikor jövőre indul majd, jelentkezni a hivatalos oldalon lehet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)