Hirdetés

Biztos, hogy te is le akarod majd tölteni az Epic Games Store következő ingyen játékát

|

Pár kisebb indie alkotás után ismét nagy dobással készül az Epic.

Hirdetés

Miután a nagy tavaszi-nyáreleji leárazása során négy kiemelkedően jó játékot adott ingyen, egy kicsit visszavett az Epic Games Store: a korábbi, heti két játékos rendszer helyett június folyamán, valamint júliusban egyesével osztogatott, és az elmúlt két hétben kevésbé ismert, kisebb értékű játékokkal örvendeztetett meg minket.

Július 20. és 27. között viszont ismét két játékkal bővíthetjük gyűjteményünket, melyek egyike ráadásul a Bethesda egyik legtartalmasabb címe.

Hirdetés

Ez nem más, mint a The Elder Scrolls Online, egy MMORPG, amiben Tamrielben kalandozhatunk, válogatott küldetésekben vehetünk részt, fejleszthetjük karakterünket, szövetkezhetünk másokkal vagy maradhatunk magányos harcosok. Havi díj nincs, opcionális előfizetés és fizetős kiegészítők vannak, ezeknek köszönhető, hogy még közel tíz évvel a startja után is érkeznek új tartalmak: a Necrom például júniusban érkezett meg PC-re és konzolokra is.

A másik játék szintén érdekes: a Murder by Numbersben 1996-ban kell nyomoznunk, fura karakterekkel beszélgetnünk, és picross-feladványokat megoldanunk, amikben az oszlopok és sorok elején látható számok mutatják meg, hány összefüggő négyzetet kell beszíneznünk egymás után.

Írjátok fel magatoknak a dátumot, és nézzetek vissza jövő csütörtökön, vagy az azt követő egy héten belül.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)