Hirdetés

Chuck Norris és amerikai foci vár ingyen a hétvégén

|

Az Xbox Free Play Days ezen a hétvégén meglehetősen színes választékkal állt elő.

Hirdetés

Mint minden hétvégén, úgy most is kínál pár ingyenesen letölthető és játszható címet az Xbox azoknak, akik rendelkeznek Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate tagsággal. Az Xbox Free Play Days résztvevői extra költségek és korlátok nélkül élvezhetnek néhány címet, melyek között ezúttal a Madden NFL 24, a Control és a Crime Boss: Rockay City szerepelnek, mely utóbbi az Epic Games Store-ban is ingyenes most épp egyébként.

Akár vérgőzös akcióra, akár taktikus sportjátékra vágysz, érdemes lehet felnézned az Xbox üzletébe, már csak azért is, mert a Free Play Days alatt kipróbálható címeket akciósan be is lehet húzni.

Hirdetés

Aki nem vásárol, annak hétfőn megszűnik a hozzáférése, de a Controlt ilyen áron mindenképp érdemes berántani.

Ha kipróbáljátok a fentiek valamelyikét, akkor a mentéseitek megmaradnak, így később újrakezdés nélkül folytathatjátok majd a játékot. A Free Play Days hétfő reggelig tart, ezért ha tetszik valamelyik a hármasból, akkor ne vesztegessétek az időt, és indítsátok el a letöltést!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)