Hirdetés

Csodás retró stílusú játékot vág hozzánk ingyen az Epic Games Store

|

A 16 bites korszak előtt tiszteleg a jövőheti ajándék játék.

Hirdetés

Október van, persze, hogy már a Halloweenre készül az Epic Games Store: a jelenleg ingyen letölthető két játék a Rising Hell platformer és a Slain: Back from Hell 2D-s akciójáték. Az ajánlat jövő hét csütörtökig él a piactéren. Ekkor váltja a következő letölthető ajándék, amelyet szokás szerint egy héttel előtte, azaz most be is jelentettek. Ez pedig a ToeJam & Earl: Back in the Groove című 2019-es alkotás.

Ha valakinek nem ismerős a név, akkor érdemes tisztázni, hogy nem egy noname játékról van szó, inkább csak te vagy túl fiatal. Ez ugyanis egy régi, még a Sega Genesisen 1991-ben elindult franchise legújabb epizódja, amelyet 17 év kihagyás után jelentettek meg, az ez előtti rész ugyanis 2002-es. 

Hirdetés

Egy izometrikus nézetű, rajzfilmszerű grafikával, kissé szürreális díszletekkel és szereplőkkel, valamint a sorozat hagyományainak megfelelően laza hip-hop ütemekkel megtámogatott, roguelike akció-kalandjátékba ugorhat fejest, aki ad neki egy esélyt. A Back in the Groove-val egyébként a sorozat visszatér a gyökerekhez, annyira, hogy a széria atyja, Greg "Funk Lord" Johnson is közreműködött fejlesztőként - dacára annak, hogy ez a rész már nem a Segánál készült.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)