Hirdetés

Egészen bizarr játékokat ad most ingyen az Epic Games Store

|

Két, meglehetősen rendhagyó játékot adhatunk hozzá könyvtárunkhoz.

Hirdetés

Nem baj, ha egy játéknak nincs mély mondanivalója, jó néha nem agyalni - ezért szerettük például a Postal 2-t is, és ezért reménykedtünk abban, hogy a Postal 4 valami hasonlót nyújt majd. Ez sajnos nem jött össze, mert nem csak hogy súlyos technikai problémákkal küzd a játék, még csak nem is vicces, úgyhogy sem pénzt, sem időt nem ér. De erről majd a tesztünkben hamarosan.

Aminek viszont érdemes esélyt adni, az az Epic Games Store-ban a héten ingyenes Just Die Already. A Goat Simulator tervezőinek játékában mindenki dühös öregeket irányít, akiket kitettek a nyugdíjasotthonból, és mindenki a halálukat akarja. Harcolhatunk PvP módokban, válogatott módokon törhetjük el karakterünk csontjait, veszélyes kihívásokat teljesíthetünk.

Hirdetés

A hét másik játéka, a Paradigm másképp furcsa, amit a borítóképe is sejtet. A főszereplő egy mutáns, akinek múltja egy édességet hányó lajhár képében tér vissza kísérteni őt a kelet-európai Kruszban. Klasszikusokat idéző point and click kaland, a '70-es és '80-as évek jellegzetességeivel.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Mindkettő a fenti linkekre kattintva vár titeket, ahol a GET gombot kell keresnetek ahhoz, hogy könyvtáratakhoz adhassátok őket.

A jövő heti ajándék A Mars Terraformálása társasjáték digitális változata lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)