Hirdetés

Egészen durva játékot ad ajándékba most az Epic Games Store

|

Ráadásul az értékelései is kifejezetten jók.

Hirdetés

Étteremszimulátorokból láttunk már néhányat az évek során, és szívesen fogadnánk még többet, de nagyra értékeljük, ha nincs bennük kannibalizmus. Ha te pont ennek ellenkezőjét gondolod, és kifejezetten örülsz egy olyan játéknak, amiben a vendégeket kell felszolgálni más vendégek számára, az Epic Games Store e heti ajándék játéka tetszeni fog.

A Godlike Burger egy űrbeli étteremben játszódik, ahol az univerzum legjobb burgereit készíthetjük el. A betérő vendégeket kiszolgálhatjuk, viszont mivel szükségünk van alapanyagokra, és nem szeretnénk elhagyni a létesítményt, különféle csapdákkal vagy egész egyszerűen egy húsbárddal lekaszabolhatjuk őket, aztán később belőlük süthetünk burgereket. Éjszaka fejleszthetjük a konyhát, csapdákat állíthatunk, és ha a rendőrök szimatolni kezdenének, költözés vagy megvesztegetés útján tehetjük át magunkat valami biztonságosabb helyre, ahova még nem ért el hírnevünk.

Hirdetés

A letöltéshez a fenti linken át vezet az út, ahol a GET gombra kell nyomni, majd bejelentkezés után a Place Orderrel lehet befejezni a folyamatot. A játék Windowson és Mac-en is fut.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)