Hirdetés

Egészen különleges játékokat ad ingyen jövő héten az Epic Games Store

|

Ha vágynál valamire, ami elüt a szokásos AAA címektől, akkor a jövő heti ajándékkosár neked szól.

Hirdetés

Az Epic Games még mindig nagyon szereti ingyen adni a játékait, így ha még siettek, akkor fel tudjátok markolni az e heti kínálatot: a Mordhau és a Second Extinction mind megérnek egy-egy próbakört. Mostanra már a következő heti felhozatalt is láthatjuk, és panaszra a jövő héten sem lesz okunk. Noha nem AAA-s címek, azért mind a Beyond Blue, mind a Never Alone érdekes játékoknak tűnnek.

A Beyond Blue narratív elemekre épülő kalandjáték a tenger mélységének szépségeiről és veszélyeiről. A cucc valószínűleg nem fog megtanítani arra, hogy hogyan kell egy lövéssel kivégezni egy ötfős CS csapatot, de a csodálatos bolygónkról még taníthat ezt-azt.

Hirdetés

A Never Alone sem egy kifejezetten akciódús játék, viszont gazdagon merít az alaszkai népek mondáiból, és ha a bal egérgombunkat nem is, a logikai készségünket még megtornáztathatja.

Mindkét játék ingyenesen bezsákolható lesz az Epic Games Store kliensében április 20-tól, április 27-ig. Ne maradjatok le a lehetőségről!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)