Hirdetés

Egy igazán beteg játékot ad ingyen hamarosan az Epic Games Store

|

A cím megtévesztő lehet, igazi őrületre számíthatunk.

Hirdetés

Tegnap vált ingyenessé az Epic Games Store-ban a Model Builder és a Soulstice páros, melyeket érdemes lehet felmarkolni a következő napokban. Előbbi segít megélni a modellépítéssel és festéssel kapcsolatos álmainkat, míg utóbbi egy viszonylag friss akciójáték fantasy világba tuszkolva, egy próbát - főleg ellentételezés nélkül - mindenképpen megér.

A következő ajándék is ott figyel már a kosár mögött, de ehhez bizony gyomor és acélidegek kellenek majd. A Godlike Burger ugyanis elmeséli, miből van a világ legjobb hamburgere, de nem biztos, hogy ezt szeretnéd tudni.

Hirdetés

A játék alapvetően éttermi menedzser-tycoon, azzal az aprósággal megfűszerezve, hogy le kell mészárolni a kuncsaftokat, és belőlük kell összerakni a húspogácsákat. Különböző bolygókat fogunk meglátogatni, ahol a helyi lakossághoz mérten eltérő burgereket fogunk felszolgálni. Ha sikeres a biznisz, akkor a földönkívüli lényeket levághatjuk, és az új húst vihetjük a következő bolygóra. Valamiért a Zöld hentesek című film jutott eszünkbe, amit mindenképpen nézzetek meg, ha esetleg kimaradt volna, csodásan beteg darab.

Akit érdekel a Godlike Burger az október 5. és 12. között ingyen felmarkolhatja azt az Epic Games Store boltjában. Ti tesztek vele egy próbát?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)