Hirdetés

Egy játékot ad most az Epic Games Store, de ezt mindenképp érdemes beszerezni

|

A világ egyik legnépszerűbb társasjátékának digitális változata jár most ingyen az Epic Games-től.

Hirdetés

Szívből reméljük, hogy senki nem hagyta ki a lehetőséget, és hozzáadta Epic Games Store-os fiókjához az elmúlt egy hét két bizarr ajándékát, a nyugdíjasokkal teli Just Die Already-t, illetve a mutánsos Paradigmet. Ezek elúsztak, és mivel jellemzően akkor jár két ajándék, ha az egyik 18+-os, most csak egy játékkal bővíthetjük gyűjteményünket.

Ez pedig az utóbbi évek egyik legnagyobb társasjáték-sikere, a BGG toplista ötödik helyén álló A Mars terraformálása digitális változata. A Terraforming Mars során az a célunk, hogy erőforrások gyűjtögetésével és kártyák kijátszásával a lehető legtöbbet tegyük cégünkkel a Mars terraformálásáért, a vízmennyiség, a hőmérséklet és az oxigénszint növeléséért. Játszhatunk egyedül a gép ellen, vagy 5 fővel helyi és online többjátékos módban.

Hirdetés

A letöltéshez a fenti linken keresztül nyisd meg a játék adatlapját, majd a GET gombra nyomva, bejelentkezés után berakhatod könyvtáradba, és bármikor előhúzhatod onnan a későbbiekben. Ez most kivételesen Windows mellett Mac-en is működik.

A következő két ajándék a Jotun: Valhalla Edition és a Prey.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)