Hirdetés

Egy kiváló horrorral és még egy ingyen játékkal vár most az Epic Games Store

|

Lassan ráfordulunk a halloweeni szezonra, az Epic is ennek megfelelően választott ajándékot.

Hirdetés

A szupermarketek tele vannak tökökkel, egyes tökök meg pont ezzel, de akárhogy is ellenkezik, akinek nem tetszik, tény, hogy halloween ünnepe már hozzánk is begyűrűzött. Ahelyett, hogy keseregnénk, jobban tesszük, ha átadjuk magunkat, és megpróbáljuk élvezni legalább egyes részeit.

Lehet például ezt úgy, hogy előveszünk néhány horrorjátékot, amik élvezetéhez ráadásul az őszi, borongós idő és egyre korábbi sötétedés is hozzájárul. Az Epic Games Store egyik ajándéka tökéletes választás lehet.

Hirdetés

A két ingyen kínált játék közül az izgalmasabb a The Evil Within, a Bethesda Softworks 2014-ben megjelent akció-horrorja, amit a Resident Evil atyjának köszönhetünk. Undorító szörnyetegekkel leszünk kénytelenek megbirkózni egy nyomozó, Sebastian Castellanos szerepében, aki egy tömeggyilkosság után nyomoz.

A másik játék valamivel kevésbé izgalmas, de egy esélyt megérdemelhet. Az Eternal Threads egy belső nézetes, történetközpontú logikai játék, amiben az idő manipulálása, döntések és azok következményei is szerepet játszanak. Hat főszereplőt irányíthatunk, de eldönthetjük, hogy egyszerre csak egyikükre fókuszálunk, vagy időrendben haladunk.

Mindkettőt jövő csütörtökig lehet beszerezni, pár kattintás az egész: előbb a fenti linkek, aztán a GET gomb, bejelentkezést követően pedig a Place Order.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)