Hirdetés

Egy kiváló szerepjátékot osztogat most ingyen a Prime Gaming

|

Ha előfizettetek az Amazon szolgáltatására, akkor semmiképp se hagyjátok az asztalon a legfrissebb ajándékukat.

Hirdetés

Arról órákon át vitatkozhatnánk, hogy 2024 hajnalán mennyire állja meg a helyét a Fallout sorozat első része, de a játéktörténelmi értéke tagadhatatlan. Az Interplay klasszikusa számtalan feledhetetlen kalandot hozott nekünk a CRPG-k aranykorában és egyúttal lefektette egy univerzum alapjait. Egy olyan univerzumét, amiből most az Amazon gyártja nagy lelkesen az élőszereplős sorozatepizódokat.

Ha valamit, akkor a Falloutot érdemes felmarkolni, amikor valaki ingyenesen kínálja, és ha az első rész bejön, akkor szinte biztos, hogy a folytatásokra is rákattansz majd.

Hirdetés

Mivel most épp ez a Prime Gaming ajándéka, az Amazon előfizetéses szolgáltatásának köszönhetően elvihetjük ezt a klasszikust egy körre, minden extra költség nélkül. Aki egyébként tovább bővítené a játékainak listáját, az írja be a naptárjába a következő címek felbukkanásának időpontjait:

  • Missle Command: Recharged - február 8.
  • Criminal Archives: Alphabetic Murders - Collector's Edition - február 15.
  • Tempest 4000 - február 15.
  • Blade Assault - február 22.
  • Gravitar: Recharged - február 29.

A fenti címek az adott napoktól kezdve egy hónapon át maradnak elérhetőek, és ha beváltottátok a kapott kódot, akkor örökre megtarthatjátok mindet. A Fallout esetében március 6-ig van lehetőségetek zsebre tenni a játékot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)