Hirdetés

Egy különleges játék lett váratlanul ingyenes PlayStation 4-re

|

Kis túlzással Dunát lehetne rekeszteni manapság a roguelike műfaj képviselőivel, ám a Crypt of the NecroDancer feltűnően kilóg közülük.

Hirdetés

Nem volt semmi különösebb előjele, hogy ingyenes lesz, ráadásul a kanadai stúdió honlapja, Twitter- és Facebook-oldala sem árulkodik arról, hogy bármilyen promóció zajlana épp, de az a helyzet, hogy jelen pillanatban térítésmentesen adhatjuk fiókunkhoz a Crypt of the NecroDancer PS4-es változatát.

Miután nem része a PlayStation Plusz novemberi kínálatának, így aktív előfizetés sem szükséges a letöltéséhez, magyarán bárki behúzhatja a Brace Yourself Games alkotását.

Hirdetés

Mint azt már említettem, a Crypt of the NecroDancer hamisítatlan roguelike stílusjegyeket visel magán, azaz véletlenszerűen generált dungeonökön kell átjutnunk hősünkkel, akit - és itt jön a csavar - csakis akkor mozgathatunk, ha a zene ritmusára nyomkodjuk a gombokat. Természetesen ugyanez érvényes a támadások kivitelezésére is, de szerencsére egy könnyed kis tutorial révén szert tehetünk némi gyakorlatra, mielőtt tényleg fenyegetőre fordulna a helyzet.

A játék címére rákeresve a PlayStation Store kilistázza a találatokat, válasszátok azt, amelyik ingyenesként szerepel dacára annak, hogy teljes játékként van feltüntetve. De ha nem akartok a konzolon bajlódni a beszerzésével, akkor a böngészőben is hozzáadhatjátok gyűjteményetekhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)