Hirdetés

Egy megunhatatlan játékot húzhatsz be most ingyen, ha sietsz

|

A 4X-es műfaj egyik legjobb darabját ajándékozza el az évfordulót ünneplő fejlesztőcsapat.

Hirdetés

Egyes műfajok játékait habitustól függően akár többször is végig lehet játszani, de léteznek olyan alkotások is, amelyek szinte kifogyhatatlan élményforrást jelentenek, és aki rájuk kattan, nos, az nehezen szabadul. Ilyenek például az ún. 4X-es stratégiai játékok, melyek legismertebb képviselője a Civilization széria.

Szerencsére nincs kihívók nélkül, az egyik például idén érkezik az Ara: History Untold képében, de a közelmúltban is bemutatkozott egy roppant ígéretes trónkövetelő. Ez volt a Humankind a jelenleg megalapítása 13. évfordulóját ünneplő Amplitude Studios műhelyéből.

Hirdetés

A SEGA égisze alá tartozó francia csapat ebből az alkalomból játékosztásba kezdett. Sajnos nem az említett Humankindot húzhatjuk be, hanem az annál régebbi, 2014-ben kiadott Endless Legendet, de egyrészt ajándék játéknak nem nézzük a korát, másrészt pedig a 80 feletti Metacritic-átlaga, és a Steam felhasználóinak köszönhetően elnyert nagyon pozitív minősítés elég jó ajánlólevélnek számít.

Megszerezni egy picivel melósabb a szokásosnál, mert először is létre kell hoznunk egy Amplifiers felhasználói fiókot a stúdió közösségi oldalán, amit ezt követően össze kell kapcsolnunk a Steam-fiókunkkal. Ezt követően viszont nincs más dolgunk, mint a Rewards aloldalra navigálva benyújtani igényünket a játékra, ami utána megjelenik a Steam-könyvtárunkban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)