Hirdetés

Egy nagyon népszerű cím lesz az Epic Games Store következő ingyenes játéka

|

Olyan címet kapunk, amit hosszú hetekig is elszórakoztathatja az érdeklődőket.

Hirdetés

Ha csak akkor indítod el az Epic Games Store kliensét, amikor valami nagy címet osztogatnak ingyen, akkor hamarosan érdemes lesz előásnod a bejelentkezési adataidat. Néhány napon belül egy méretes móka fog bekerülni az ajándékkosárba.

A Cities: Skylines ugyan már kicsit koros cím, de hihetetlen sikernek örvend: megjelenése után egy év alatt 2 millió példányt adtak el belőle. A 2015-ös rajt óta egy rakat frissítést és tartalmat kapott a cucc, és most az alapjáték ingyenesen beszerezhető lesz hamarosan.

Hirdetés

Az alapjátékot mindenki felmarkolhatja majd az Epic Games Store-on március 10-től 17-ig. Extra DLC nem fog járni hozzá, de ha valaki nagyon rákapna a Skylines ízére, akkor be tud majd vásárolni tartalmakat az Epic üzletén keresztül.

Aki rendszeresen behúzza az Epic ingyenes kínálatát, az még elkaphatja az Atari két klasszikus árkád játékát, a  Black Widow: Rechargedot és a Centipede: Rechargedot, illetve az ingyenes Dauntless loot csomagot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)