Hirdetés

Egy nyugis menedzserjáték vár ingyen az Amazon Prime-előfizetőkre

|

Újabb hét, újabb ajándék az előfizetőknek. Ezúttal a Stardew Valley-hez hasonló címek szerelmeseinek szól az ajánlat.

Hirdetés

Az utóbbi években nagyot mennek az úgynevezett "cozy game" műfaj egyes darabjai. A Stardew Valley-vel népszerűvé vált, lazább menedzserélmény sokakat elvarázsolt, az APICO pedig kifejezetten nekik szól. Itt egy lelakott farm helyett egy méhészetet kell felépítenünk és fenntartanunk.

A játék a megjelenése óta eltelt majd' két évben rengeteg frissítést kapott, és például olyan elemekkel is bővült, mint a víz alatti kalandozás. Már ennyiből is érezhető, hogy az APICO sokkal tovább ment egy méztermelői szimulátornál.

Hirdetés

A Prime Gaming-előfizetők most minden extra költség nélkül felmarkolhatják ezt az apró csodát, de nem árt tudni, hogy az APICO csak egyike a januári ajándék címeknek, melyek között ott van például a múlt héten ingyenessé vált Endling: Extinction is Forever című tanulságos kalandjáték is. A következő hetekben a pároshoz csatlakozik majd az Atari Mania és a Yars: Recharged is.

Az APICO 2024. február 14-ig marad ingyenesen elérhető a Prime Gaming aloldalán keresztül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)