Hirdetés

Egy RPG-t és egy izgalmas stratégiai játékot is ingyen ad jövő héten az Epic Games Store

|

Aki szereti a klasszikus szerepjátékokat, az mindenképp bele akar majd nyúlni az ingyenes Epic kosárba.

Hirdetés

Ha most felnéztek az Epic Games Store ingyenes kínálatába, egy nagyon fura horrorjátékot fogtok találni. A Golden Light abszolút megérdemli a figyelmet, de a jövő heti felhozatal miatt sem kell majd panaszkodnunk. Két nagyon különleges címet markolhatunk fel november 16. és november 23. között.

A '90-es évek stílusára hajazó RPG-k mindig is a kedvenceim voltak, így az Earthlock azonnal elkapta a figyelmem, ahogy felbukkant a "Coming Soon" szekcióban. Az indie szerepjáték egy újszerű, körökreosztott harcélmény, karakterfejlesztést és egy izgalmas világ felfedezését ígéri, amivel sokakat meg lehet venni.

Hirdetés

 A Surviving the Aftermath is bőven megéri azt a két kattintást, amibe a felmarkolása kerül: egy poszt-apokaliptikus világban játszódó RTS-ről van szó, ahol fel kell építenünk egy új civilizációt a romok hátán.

Ne felejtsétek majd el mindkét játékot behúzni jövő héten, addig pedig csapjatok még le a Golden Lightra, ha még nem tettétek meg.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)