Hirdetés

Egyéves játékot ad most ingyen az Epic Games Store

|

Több mint 5000 forintot spórolsz meg azzal, ha behúzod.

Hirdetés

Aligha éri meglepetésként a GS rutinos olvasóit, hogy amennyiben most felkeresik az Epic Game Store-t, akkor a Fortnite és az Unreal Engine mögött álló Epic Games piacterén már nem a Cave Story+ című alkotást találják a főoldalon ajándékként kiemelve, hanem egy másik címet. Bizony, az a hajó már elúszott, vagy hogy stílszerűbbek legyünk, az a barlang beomlott, elérkezett az őrségváltás ideje.

Aggodalomra azonban semmi ok, mert még ha le is maradtál az előző ajánlatról, már itt is a következő, amire ha lecsapsz, egy 2022-ben kiadott, normál körülmények között 5520 forintért kínált alkotással gyarapodik a kollekciód.

Hirdetés

Az ingyenesen megszerezhető játék nem más, mint a Spelldrifter, amit alkotója, a Free Range Games csapata úgy ír körül, mint a taktikai szerepjátékok és a pakliépítős címek nászából született hibridet, amely ennek megfelelően mindkét zsáner legjobb vonásait egyesíti magában. Aki úgy dönt, hogy belevág, kihívást jelentő körökre osztott harcokra, testre szabható élményre és magas újrajátszhatósági faktorra számíthat.

Ha felkeltette az érdeklődésedet, mindössze a fenti linkre kell böknöd, hogy eljuss a játék Epic Game Store-os terméklapjára, ott nyomd meg a GET gombot, majd a bejelentkezést követően válaszd a Place Order opciót, hogy pontot tegyél a 0 forintos vásárlásod végére.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)