Hirdetés

Eleget jótékonykodtunk, ingyen adja egyik klasszikusát a Bethesda

|

A kiadó azt ígérte, ha összejön 20 ezer dollár a QuakeCon alatt, megajándékoz mindenkit. Összejött.

Hirdetés

A napokban zajlott a virtuális QuakeCon, melynek keretében jótékonysági gyűjtést is szervezett a Bethesda, és hogy bátorítsa a játékosokat a támogatásra, felajánlotta, hogy amennyiben 20 ezer dollár összegyűlik, a Quake III ingyenes lesz a Bethesda.net launcherében. Az összeg meglett, így a rendezvény után bárki letöltheti majd a játékot anélkül, hogy bármennyit fizetnie kellene érte.

Hirdetés

A Quake III 1999-ben jelent meg, és egy fantasztikus aréna shooter volt, amiből ugyan a sztorimód kimaradt, de cserébe több szeretetet kapott a multi. 2010-ben váltotta az először böngészőből indítható, majd 2014-ben önálló játékként is elérhetővé váló Quake Live. Aki modern élményre vágyik, annak ott a Quake Champions, mely bár nem lett átütő siker, nem is teljesen halott.

Ha érdekel titeket az ingyen Quake III, figyeljétek a Bethesda.net launchert a napokban!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)